2012-01-19 09:10:29• hírek • Blikk.hu

14 év után szakít az álompár!

14 közös év után Johnny Depp és Vanessa Paradis gyakorlatilag külön életet él - Depp a szombat esti Golden Globe gálára is egyedül érkezett.

A People magazin úgy tudja, a korábbi álompár kapcsolata egy ideje a végéhez közeledik. Sőt, egyes források szerint a pár már jó ideje szakított is egymással, csak nem hozták nyilvánosságra.

A sztárpár állítólag olyannyira nincs jóban egymással, hogy Johnny Depp már ügyvédekkel konzultál arról, miként tudna kilépni ebből a kapcsolatból. Nem házasodtak ugyan össze, ám a párnak közös gyermekeik vannak. Lily-Rose 12, Jack 9 éves, így a szétválás nem olyan egyszerű. Közeli barátaik szerint mindketten sokat változtak, mióta összekerültek, és hiába a gyerekek, menthetetlenné vált a kapcsolatuk.- A Golden Globe díjátadón Depp szemmel láthatóan rosszul érezte magát egyedül, végig leszegte a fejét és egyáltalán nem mosolygott - mondta egy résztvevő. A filmsztár legújabb filmje, a „The Rum Diary" francia premierjére is egyedül érkezett pár hónapja. Vanessa a városban volt ugyan, de inkább egy koncertre ment.

Folytatás a Blikk-en

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: